Les dette før du melder deg på fag

For spørsmål, kontakt oss direkte på:

E-post: nettskolen@vtfk.no

Telefon: 33 07 92 54

Her kan du melde deg på fag du ønsker å ha i din fagkrets, som ikke tilbys på din egen skole. Alle elever i Vestfold og Telemark fylke får fagene gratis. Elever fra andre fylker må ha "godkjenning" fra sin lokale skole om at deres skole betaler for elevplassen. En slik godkjenning er viktig å ha på plass før du melder deg på. 

For å melde deg på går du til fanen Påmeldingsskjema (se over)

Påmeldingen åpner 15 januar, og vi har løpende påmelding frem til skolestart 2021

OBS: Vi gjør opptak av vår undervisning som brukes til å gi bedre opplæring

I det digitale klasserommet tas det skjermopptak av lyd, video, chat og lærerens undervisning. Skal du ta ta fag hos oss trenger vi at du samtykker til det. 
Disse opptakene er til nytte for elever som ønsker å se lærers forklaring flere ganger, samt elever med spesielle behov. Opptakene gjøres tilgjengelig kun for din klasse/gruppe og det er faglærer som styrer dette. Opptakene benyttes også av din lærer for utvikling av sin undervisning i samråd med vår digitalpedagog.

Samtykkeskjema for "opptak av undervisning" ligger tilgjengelig her, og på vår nettside. Signert samtykkeskjema lastes opp sammen med påmeldingen til de enkelte fag.

Ønsker du mer informasjon om det å være elev hos oss, kan du høre erfaringene til tidligere elever i vår informasjonsvideo, se nedenfor.

Du kan også lese mer på vår nettside og/eller sende en e-post til oss på nettskolen@vtfk.no

 

Godt valg! 

Påmeldingsskjema

 

Ta fag der du bor

{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}