Aktiviteter

Vestfold og Telemark fylkeskommune tilbyr veilederkurs også i 2021. Fram til sommeren vil kursene være digitale, men vi håper å få til fysiske kurs når høsten kommer.  Kursdagene finner du under. Det er kurs som varer i 3 timer og med få deltakere. En uke før kurset sender vi innkalling i Teams med lenke til nettkurs som som du skal ta før du kommer. Vi sender også kompendiet for kurset, slik at du har gått gjennom det før vi treffes på Teams. 

Om kursene:

Når du har lærling er det viktig å vite hva som kreves av deg som veileder og av bedriften din. Mange veiledere ønsker også å lære mer for å bli tryggere i oppfølgingen av lærlingen.

I tillegg til å være flink i faget, må en god veileder kunne kommunisere og gi gode tilbakemeldinger og framover-meldinger som motiverer lærlingen.

Vestfold Telemark fylkeskommune tilbyr kurs for å hjelpe lærebedrifter til å bli enda bedre og mer effektive i utviklingen av dyktige fagarbeidere. Før du deltar på "Å være lærebedrift" må du gjennomføre vårt nettkurs. Ønsker du å ta det med en gang, finner du det på vår hjemmeside under opplæring i bedrift. "Å være lærebedrift" må gjennomføres før du kan ta Veiledning,kommunikasjon og den vanskelige samtalen.

Kursene er gratis og du får lunsj når kurset er fysisk. Når du melder deg på, vil du få bekreftelse på epost. Det er derfor viktig at epostadressen du legger inn er korrekt.  Hvis du blir forhindret i å møte på kurset, må du melde deg av, slik at plassen blir tilgjengelig for andre. Det gjør du ved å gå inn på lenken du fikk da du meldte deg på. Er påmeldingsfristen gått ut, kan du melde deg av ved å sende en epost til postmottak.

 

Fant ingen aktiviteter.